Некатегоризовано

Sigurni uz AMS Osiguranje: Zaključite polisu Kasko osiguranja još danas

25. aprila 2019.

Imajući u vidu da svako motorno vozilo u saobraćaju pretstavlja potencijalnu opasnost da se njegovom upotrebom može naneti materijalna i nematerijalna šteta, zaključivanjem polise Kasko osiguranja u AMS Osiguranju možete zaštititi kako sebe i svoju porodicu tako i vozilo i druge učesnike u saobraćaju od posledica nepredviđenih okolnosti.

 Ako niste spremni da troškove eventualnih materijalnih oštećenja na vašem vozilu snosite sami, pravo je vreme da zakucate na vrata AMS Osiguranja. Bilo da je šteta na vozilu nastala kao posledica tuđe ili vaše odgovornosti, AMS Osiguranje preuzima rizik nad vašim vozilom i to u slučaju saobraćajne nezgode, krađe, poplave, požara, pada drveća ili fasade i drugih rizika, ukoliko je ugovoreno, u skladu sa uslovima osiguranja.

 Ugovaranjem Kasko osiguranja eventualna materijalna oštećenja biće pokrivena u najkraćem roku dok vam se šteta isplaćuje čak i kada ste vi krivac za nastala oštećenja. Svima nam je najvažnije da, ukoliko se desi neka nepredviđena situacija, šteta bude nadoknađena u najkraćem mogućem roku, a AMS Osiguranje može da se pohvali brzinom i efikasnošću isplate, dok vam je stručan tim zaposlenih u AMS Osiguranju uvek na raspolaganju.

 Nama je osiguranik na prvom mestu i zato smo za vas kreirali najpovoljnije cene i uslove na tržištu, a plaćanje premije omogućili smo u 12 mesečnih rata. Mislimo na vas i zato smo vam za plaćanje u celosti omogućili i dodatni popust.

 Ne zaboravite da uz svaku zaključenu polisu Kasko osiguranja kod nas na poklon dobijate AMSS članstvo, kojim ostvarujete besplatne usluge i uštede na putevima Srbije i Evrope za godinu dana. Vlasnik AMSS super članske i platne kartice, stiče pravo na besplatno šlepovanje u slučaju kvara ili saobraćajne nezgode, popravke vozila na putu ili prevoz do najbližeg servisa, kao i hotelski smeštaj u slučaju nesreće.

 Odaberite najsigurniji vid zaštite vašeg vozila još danas. Posetite nas na preko 250 prodajnih mesta širom Srbije i sa ljubaznim osobljem posavetujte se oko izbora najpogodnije kombinacije pokrića u skladu sa vašim potrebama i mogućnostima.

 Za više informacija pozovite broj telefona 0800-009-009 ili pogledajte našu internet prezentaciju na sajtu www.ams.co.rs

 Neka vam briga o sopstvenom vozilu postane dobra navika!