Osigurajte sebe i vaše najbliže! Ugovorite online Putno zdravstveno osiguranje i ostvarite 30% popusta!

Da li znate da samo pregled u stranim zemljama može koštati preko 50 evra?

Ne dozvolite da vam neplanirani finansijski troškovi pokvare odmor,već se na vreme zaštitite od brojnih rizika koji mogu nastati na ski stazi. Odaberite pravo osiguravajuće društvo i zaključite polisu Putnog zdravstvenog osiguranja ne izlazeći iz svoje kuće!

Zaključite online polisu Putnog zdravstvenog osiguranja na našem sajtu webshop.ams.co.rs i za samo 1.102 dinara, koliko košta individualna polisa za 7 dana skijanja na teritoriji Evrope, bićete pokriveni od troškova hirurških intervencija, bolničkog lečenja i drugih zdravstvenih usluga, u skladu sa uslovima osiguranja. Ovom polisom obezbedićete da sve papreno skupe troškove hitnih medicinskih intervencija, lekova i medicinskih pomagala, ukoliko je ugovoreno, umesto vas, plati AMS Osiguranje. Ušteda je velika, posebno ako na skijanje idete porodično, jer premija u ovakvom slučaju iznosi svega 2.425 dinara za isti vremenski period.
Da biste u potpunosti mogli da se prepustite odmoru, ne dozvolite da na ski stazi vodite brigu o svom domu i razmišljate da li se nešto dogodilo dok ste vi na putu. AMS Osiguranje vam nudi i mogućnost online zaključivanja Polise osiguranja domaćinstva, na sajtu webshop.ams.co.rs pri čemu ćete osigurati svoj stan ili kuću od brojnih rizika poput požara, izliva vode iz instalacija, razbojništva, vremenskih neprilika ili provalnih krađa, ukoliko je ugovoreno, u skladu sa uslovima osiguranja.
Putujte potpuno sigurni, prepuštajući brigu stručnom i profesionalnom timu AMS Osiguranja.
Detaljno uputstvo za online ugovaranje osiguranja možete naći na našem sajtu webshop.ams.co.rs
Za više informacija pozovite broj telefona 0800-009-009!

 

AMS Osiguranje vam želi ugodan i srećan put!

Leave a Comment